Kako je z dostavo?

Do 13. ure naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje dva delovna dneva po naročilu (določila glede dostave veljajo, če je blago na zalogi). Za naročnikovo potrditev se šteje potrjen mail postavitve besedila, ki ga dobi na vpogled na svoj naslov.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago, bo o tem nemudoma obvestil kupca. Naročeni izdelki bodo dostavljeni z navadno dostavo, odvisno od izbire kupca. Stroški dostave se obračunajo po ceniku dostave.
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko prevzamete pošiljko na naslovu dostavljalca oziroma se dogovorite za ponovno dostavo.

PRAZNIČNI ČAS DOSTAVA:

Priporočamo vam, da naročilo preko spleta oddate najkasneje 19. 12. 2019, saj za kasneje oddana naročila ne moremo garantirati pravočasne dostave do božičnega dne. Si pa artikle takoj lahko zagotovite z nakupom v naših poslovalnicah. Prosimo, da enako v razmislek vzamete tudi naročila oddana kasneje, za primer želje dostave do novega leta. 

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje, 

Vaš Obsešen. 

 

Cenik dostave

DRŽAVADOSTAVNA SLUŽBASTROŠEKČAS DOSTAVEBREZPLAČNA DOSTAVA
Slovenija Pošta Slovenije 5 EUR 1-2 dni ZA NAKUP NAD 40 EUR
Slovenija DPD 4 EUR 1-2 dni ZA NAKUP NAD 40 EUR
Hrvaška DPD 6 EUR 2-6 dni ZA NAKUP NAD 50 EUR
Avstrija, Nemčija DPD 10 EUR 2,6 dni** ZA NAKUP NAD 100 EUR
Ostale države EU* DPD 15 EUR 3-8 dni* ZA NAKUP NAD 150 EUR

*BELGIUM, LUXEMBURG,NETHERLANDS, DENMARK, CZECH REPUBLIC, SLOVAKIA, FRANCE, HUNGARY, POLAND, UNITED KINGDOM, LITHUANIA, ESTONIA, LATVIA, ROMUNIA, FINLAND, SPAIN, SWEDEN, GREECE, IRELAND, PORTUGAL, BULGARIA, ITALY

 

** TIME THAT THE PARCEL SERVICE NEEDS TO DELIVER THE PACKAGE