FLOW NX2-CX HYBRID

Koda:

FLOW NX2-CX HYBRID

399,90 €
319,92 €
- 20 %
Pomoč pri izbiri
Izberi barvo:
GRAPHITE
Izberi velikost:
XL
Predvidena dostava SLO in HR: 16.12.2019
Predvidena dostava ostale države EU: 19.12.2019

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 40€.

KLJUČNE LASTNOSTI:
• ODZIVNOST/TRDOTA: 10/10
• OSNOVNA PLOŠČA: ALUMINIUM ALLOY
• HI-BACK (naslon): ASYM UNIBACK, CARBON INFUSED NYLON
• PAŠČKI: FUSION POWERSTRAP
• ZAPONKAMI: Locking Slap Ratcher (LSR)
• BLAŽILNIKI: BankBeds
• KOMPATIBILNOST: ALUMINIUM OFFSET MULTIDISK(4HP + 3HP + CHANNEL)

ASYM UNIBACK
NX2-CX predstavljajo Asym UniBack Highback. Vključeni karbon in najlon zagotavljata nizko težo in visoko trdnost. Ta enodelni highback ponuja podporo in udobje zahvaljujoč svojem asimetričnem dizajnu. Asym UniBack Highback prav tako avtomatično sproži Active Strap tehnologijo paščkov za najenostavnejše SpeedEntry doživetje.

ALUMINIUM ALLOY
NX serija vključuje lahek baseplate z rockerjem, ki je izdelan iz aluminijske zlitine. To je najtrši in najbolj odziven baseplate izpod rok znamke Flow namenjen deskarjem, ki želijo takojšnjo odzivnost in direktni nadzor robnikov.

BANKBEDS
BankBeds predstavljajo vrhnji del baseplate-a, ki je po celotni dolžini podložen z EVA peno nameščeno pod 2.5° kotom, kar ponuja optimalno prileganje, podporo in prenos energije. Dodatno N-Gel oblazinjenje pripomore k zmanjšanju vibracij in blaženju pristankov.

FUSION POWERSTRAP
Fusion Straps v obliki črke D ponujajo izboljšano prileganje in večjo prekrivnost čevlja s hkratnim izboljšanjem udobja in odzivnosti.

LOCKING SLAP RATCHER (LRS)
Inovativne Locking Slap Ratcher (LSR) zaponke omogočajo hiter vstop in izstop iz vezi ne glede na to, kakšen način uporabe izbereš.
/SI/requestformpage/1/174401

Ni za spregledat!